Handlassen

Handlassen, een essentiële en ambachtelijke techniek in de wereld van metaalbewerking, vereist vaardigheid, precisie en expertise. Bij VDL Lasindustrie bent u bij het juiste adres waar een team vakmensen klaar staan om uw product of idee te realiseren.

25 Ingerichte lascellen

Door onze ingerichte lascellen zijn wij ingericht om complexe samenstellingen te produceren voor verschillende sectoren, zoals constructie, machinebouw en transportmiddelen. Door de flexibiliteit van handmatig lassen kunnen onze lassers zich aanpassen aan verschillende materialen, diktes en posities waardoor ze complexe lasnaden kunnen creëren.

Ondanks de opkomst van geautomatiseerde lasprocessen blijft handlassen een onschatbare vaardigheid binnen de industrie. Het vermogen om met de hand een perfecte las te creëren, getuigt van vakmanschap en ervaring en blijft een cruciaal onderdeel voor onze klanten.

In-house Lasopleidingen

Lasopleidingen vormen de ruggengraat van de professionele ontwikkeling binnen de metaalindustrie. Onze opleidingen in onze eigen lasschool bieden een gestructureerd leertraject voor aspirant-lassers en professionals die hun vaardigheden willen verbeteren. Onze lasopleidingen variëren van basisniveau tot geavanceerde cursussen waarbij studenten worden onderwezen in diverse lastechnieken, materiaaleigenschappen, veiligheidsprotocollen en lasapparatuur. De cursussen kunnen zich richten op specifieke lastechnieken zoals MIG/MAG, TIG of bredere aspecten zoals programmeur, lasinspecties en lasprodcedures.

Wil jij meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? 

Liever bellen? 040-2923300