Ontdek jouw ding tijdens het MBO Tech Traineeship van VDL

Weet jij nog niet goed wat je wil? Of heb je een baan maar zoek je meer uitdaging, zekerheid of gewoon plezier in je werk? Maak de switch naar techniek en ontdek jouw ding tijdens het nieuwe 1-jarige MBO Tech Traineeship van VDL. Je kunt nu zelfs switchen zonder technische opleiding. We bieden jou direct een mooi salaris, een betaalde opleiding op maat, kennismaking met diverse technische vakgebieden en leuke uitjes samen met de andere trainees.

MBO Tech Traineeship
Het MBO Tech Traineeship van VDL is er speciaal voor talent met én zonder technische achtergrond of opleiding. Wat kun je goed? Wat vind je leuk? Wij helpen je graag. Tijdens het 1-jarig traineeship ga je ontdekken waar je talenten en kansen liggen. Onder andere door een gratis Talent Scan en Technisch Inzicht Scan. We bieden jou een op maat gemaakt opleidingstraject, waarbij je begeleid wordt door één van onze ervaren praktijkopleiders.

Leuke uitjes!
Het traineeship is niet alleen leren en werken, maar ook samen met de andere trainees toffe activiteiten beleven! Samen met je collega-trainees kun je meedoen met een pubquiz, teambuildingactiviteiten, rondleidingen bij andere VDL-bedrijven en sportieve uitjes in samenwerking met PSV! Wie wil er nu niet met de spelersbus naar het stadion voor een exclusief kijkje in de kleedkamer? 

Interessant? Meld je aan voor de info-avond
Wil je meer informatie? Meld je dan aan voor één van de info-avonden op het hoofdkantoor van VDL Groep in Eindhoven via www.ontdekjouwding.nl. Deze avond staat in het teken van kennismaken. Het is voor jou een goede manier om te proeven of werken in de techniek jouw ding is. Je maakt kennis met verschillende technische beroepen zoals assemblage-monteur, operator, lasser of verspaner, je leert meer over de activiteiten van VDL Groep tijdens een rondleiding door ons experience centre ‘De wereld van VDL’ én kun je onze collega’s het hemd van het lijf vragen over hun werk tijdens een aantal speeddates. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.